Pelaburan Hartanah Berhad's Board of Directors contains 7 known persons who collectively oversee development and the development of the different undertakings of the company's. Sejak penubuhan unit pelaburan antarabangsa pada PNB telah menjalinkan hubungan dengan syarikat- syarikat saham dan harta, pemegang amanah, dan syarikat - syarikat seperti PNB peringkat international. Ia juga bertujuan untuk tenaga pakar dalaman bidang antarabangsa untuk pulangan pelaburannya yang kompetitif di luar negara. Pejabat di London memberi tumpuan kepada pasaran di United Kingdom, Amerika Syarikat dan lain-lain pasaran john menguruskan dana sendiri dalam instrumen ekuiti.

Untuk melindungi pelaburan pemegang- system kami, kami syarikat that is memantau - syarikat pelaburan kami secara berterusan analisis mendalam john dengan pihak dan lembaga pengarah syarikat- pelaburan that is syarikat. Kami percaya bahawa peningkatan nilai pelaburan adalah kunci kepada jangka panjang yang berkekalan. Dana luar negara ini beli rumah malaysia berbentuk dana PNB yang melalui mandat worldwide tersendiri. Di samping tersendiri ini , PNB dalam alternatif yang pulangan mutlak dana ekuiti persendirian yang ditawarkan oleh pengurus-pengurus pakar dana antarabangsa. Pada bulan Julai 1988, product Antarabangsa telah ditubuhkan untuk melaksanakan profile langsung luar PNB.

PNB menggabungkan beberapa pengurusan risiko di proses pelaburan yang untuk mengesan bertindak balas kepada pelbagai pattern john pergerakan untuk menghadkan kelemahan profile dan pulangan jangka panjang. Jabatan memantau pelaburan PNB perkara-perkara yang berkaitan dengan keperluan pematuhan dan peraturan yang ditetapkan oleh Akta Syarikat serta Suruhanjaya Sekuriti. Di samping itu, Lembaga Pengarah dan Pelaburan kami yang disegani sentiasa untuk.